Edito – December

“December,
a month of lights, snow and feasts,
time to make amends and tie loose ends;
finish off what you started
and hope that your wishes come true.”

fullsizerenderEn dan zijn we bijna in het jaar 2017… Tijd om terug te kijken. Wat een jaar: nooit had ik durven denken & hopen dat ik op zo’n korte tijd mijn eigen blog gestalte gaf. Dit jaar omschrijven in enkele kernwoorden zou mij dan ook niet lukken. Welk gevoel overheerst? Trots op het resultaat tot dusver? Voldoening om wat ik tot hiertoe al realiseerde? Blijheid omdat ik mijn passie en mijn hart durfde te volgen, ondanks de onzekerheid die mij nu en dan te beurt viel? Nee, niets van dat alles. Aan het einde van dit jaar ben ik vooral dankbaar! Dankbaar om de kansen die ik kreeg, om de mensen die ik ontmoette, om nieuwe inzichten die ik kreeg in menselijke relaties en alle nieuwe dingen die ik dit jaar leerde, met vallen en opstaan. Dankbaar omdat ik mensen vond die in mij geloven, mijn passie begrijpen en mij aanmoedigen.

Wensen kwamen uit dit jaar! Ikzelf kijk vol hoop en vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet, en ik hoop mijn missie verder te mogen zetten. Ik hoop gestaag aan mijn weg verder te bouwen om een platform te creëren voor alle liefhebbers van het goede leven. En ik hoop voor de wereld: op minder verzuring, minder haat, minder nijd en minder jaloezie. Ik hoop dat vele mensen in het komende jaar het licht zullen zien en leren om in zichzelf te geloven, want alleen zo krijg je de levensvreugde om van elk van de komende 365 dagen een waar feest te maken.

December is de geschenkenmaand bij uitstek. Rebel de Bruxel zal dan ook niet aarzelen om je ten gepaste tijde van de nodige inspiratie te voorzien. Volg me daarom zeker op Instagram.

Kerstmis en Nieuwjaar zijn de ideale periode om nostalgische tradities opnieuw de glans te geven die zij verdienen. Zo ook in de mode. Ik besteed deze maand aandacht aan de klassiekers in feestkledij en geef passende alternatieven voor zij die niet overdressed, maar toch elegant door deze periode willen wandelen. Ook zoomen we deze maand in op twee traditionele Engelse modehuizen: Drake’s en Edward Green.

Parfum is hét geschenk onder de kerstboom bij velen van ons. Maar een parfum uitkiezen voor iemand anders is en blijft een moeilijke opdracht. En wat voor je eigen parfum? Is dit wel echt wat het beste bij jou past? Een kleine introductie in de wereld van geuren lijkt mij in deze maand vol glitter en glamour wel gepast. We verklappen alvast enkele van onze favorieten: voor elke gentleman wat wils.

Vanaf deze maand laat ik jullie ook kennis maken met enkele van mijn favoriete culinaire adresjes in Brussel. Voor zij die onze hoofdstad geregeld een bezoekje brengen, volg mijn Facebook-pagina om te weten waar kwaliteit en gastvrijheid troef zijn en geniet volop van alle leuke adresjes in onze prachtige hoofdstad.

Dit alles en veel meer lezen jullie deze maand op onze website, maar volg me ook zeker op Facebook en Instagram om niets te missen.

Mijn team en ikzelf wensen jullie alvast een sprankelend, vreugdevol, luxueus en geraffineerd 2017 toe!

Keep your standards high!

Ciao!
Wesley