“Le 415”: een eau de parfum met pit

le-415-zw-2Brussel, Louizalaan 415… Al sinds 1983 is dit mythische adres het vestimentaire toevluchtsoord voor elke man die kwaliteit weet te appreciëren en luxe naar waarde weet te schatten. Hier wordt luxe op maat gemaakt en sinds kort is men erin geslaagd dit geluk in een flacon te stoppen. “Le 415” zou beschouwd kunnen worden als ‘gebottelde luxe’.

Op 15 september 2016 verwelkomde Brussel een nieuwe ster aan het shoppingfirmament: Degand Gifts. Gevestigd in de Abdijstraat, vlak om de hoek van het mythische modehuis van Pierre Degand. Aan het hoofd van deze exquise geschenkenwinkel staat Emily Degand, dochter van Pierre en Michèle Degand. Emily heeft een duidelijke visie; getuige hiervan is het eerste mannenparfum dat door haar werd gecreëerd: “Le 415”, genoemd naar de mythische plek waar reeds zovele mannen hun stijl vonden.

“Le 415” maakt het geheel af. De perfecte outfit in combinatie met een vastberaden persoonlijkheid vinden nu de uitgelezen finishing touch met dit unieke eau de parfum. In de topnoten vinden we citrus, wat het eau de parfum onmiddellijk een comfortabele draagbaarheid geeft en zorgt voor een luchtige elegantie en frisheid. Het hart van bergamot zorgt dan weer voor een gevestigde klassieke waarde, waardoor deze geur nu al voorbestemd is om een klassieker te worden. In de basis zorgen zwarte bes en rabarber voor een aardse toets, symbool voor de man die met beide voeten in de realiteit staat.

“Le 415” is de perfecte geurinterpretatie van de filosofie van La Maison Degand.

Het is een eau de parfum dat gemaakt is voor de elegante man die klassieke waarden met een hedendaagse twist weet te appreciëren en die weet wat hij wil.

le-415-zwDe rechthoekige flacon is eerder simpel, dit benadrukt dat de focus op de geur zelf ligt. We zien de statige voorgevel van La Maison Degand afgebeeld, wat ons herinnert aan die unieke momenten wanneer we ondergedompeld worden in de luxe die zich achter deze voorgevel bevindt.

“Le 415” werd alvast één van mijn favoriete geuren omwille van zijn tijdloze elegantie, eenvoudige kracht en de perfecte symbiose tussen de verschillende geurnoten. Een eau de parfum met pit!

Te ontdekken bij Degand Gifts, Abdijstraat 7, 1000 Brussel.

Keep your standards high!

Ciao!
Wesley

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s